6.div: Fortsatt uvenn med gresset!

Årsverste, men viktige tre poeng!

hegramil

Hegra stadion er en gressbane, og gress og fintspillende malvikspillere passer dårlig sammen.

I hvert fall tyder det meste på dette etter bortekampene på gress mot Tydal og Hegra. Hjemmelaget lå sist på tabellen med 3 poeng og stygg målforskjell før dagens oppgjør, og sjøl om vi hadde mange forfall til dagens kamp, så hadde vi vel innerst inne trodd at dette skulle gå bedre enn det gjorde.

BNn89grCIAESWuk
Gress har vist seg å være en farlig motstander…

Kanskje var det dette som lå i bakhodet på spillerne også, i hvert fall fikk vi til relativt lite mot et svakt hjemmelag og feilpasningene florerte gjennom hele kampen. I 1.omgang beleiret vi nærmest hjemmelagets 16meter, men trass i en del avslutninger og cornere, ble det aldri veldig farlig før Bendik snappet ballen fra en hegraspiller og satte inn 1-0. Dette stod seg til pause, og utover i 2.omgang stod kampen litt og vippet.

BNoaOKnCMAAJdhG
Fornøyd trener med kaffe og tre poeng!

Vi lå veldig høyt, og hadde hjemmelaget vært litt roligere på kontringene sine, så kunne de fort ha scoret et mål eller to. Heldigvis valgte de skudd fra 25 og 30 meter, og keeper Dag følte seg veldig komfortabel bakerst. Bendik hadde en kjempesjanse til å doble ledelsen mot slutten, men kampen ebbet ut med 1-0 seier til vestkledde gjester, og nå må fokus rettes mot neste tirsdags oppgjør mot Fram 2 på Viksletta — Regner med et helt annen kvalitet på hjemmelaget i denne kampen.

DSC_0250
Det avreises: Jørgen Myrvold, Lars Erik Skutle, Bendik Ellefsen, William Sande (bak), Vegard Kleveland (bak), Kenneth Austad (bak), Sigmund Pettersen, trener Geir Ellefsen, trener Knut Juel, Rolf Martin Krey og Robert Barø (med ryggen til).