skip to Main Content

6.div: Tysland, gress og tre poeng!

Ny borteseier
Årets eneste gresskamp endte med seier!

Sesongens femte kamp ble spilt på ei fin gressmatte i Stugudal. Tydal2 var verstskap og stilte som seg hør og bør med både kiosk, speaker og Terje Tysland på anlegget. Kampen ble ingen stor forestilling, men det viktigste tirsdag kveld var poengene.

Vi får en pangstart på kampen da Miran blir felt og Lars Erik legger det påfølgende frisparket perfekt på hodet til Morten som kontant setter hjemmelagets keeper ut av spill, og det står 0-1 allerede etter 45 sekunder. Hjemmelaget presser oss i perioder i første omgang men kommer ikke til noen større sjanser da Dag avverger de fleste farlighetene som kommer, i tillegg til at vi er heldige når vi redder på strek etter 30 minutter. Offensivt skaper vi ikke allverden, men vi har enkelte gode kombinasjoner når vi klarer å holde ballen på bakken. Det er ingen tvil om at Tydal ville mest i perioder og vi har enkelte problemer med å ta initiativet i de første 45 da spillet bølger frem og tilbake.

BMf0k5RCEAIbePF
I
nnbydende forhold i Stugudal der vi møtte blant annet tidligere MIL-spiller Fredrik Hov

Ingen pangstart på andreomgangen på gressmatta som ligger på 620 meter over havet. Om det er gresset eller høyden (622 moh.) som gjør at vi sliter med å ta kontroll på kampen skal være uvisst, men for å ta poeng må lysten til å vinne være større enn frykten for å tape. Tydal2 har sine muligheter i løpet av omgangen, men etter å ha justert laget der vi er mer kompakte defensivt har vi relativt god kontroll. Det er fortsatt mye å hente ved enkelte aspekt ved spillet, men vi tar tre poeng etter det som må karakteriseres som en arbeidsseier, heller enn en finspilt kamp.

BMgYHa4CEAEBSWV
Gutta er fornøyde etter tre nye poeng!

Både Miran, Rune, Morten og Ove hadde muligheter til å øke ledelsen ved flere anledninger, men ett mål er fortsatt mer enn null, og det ble straks en bedre retur til Viksletta enn det kunne ha vært.

Morten Norum
M
orten scorte sju mål i 2012. Fortsetter han sånn så vil han forbedre målkontoen drastisk i 2013!