skip to Main Content

Siste nytt

6.5.2019 – Barnefotballserien er igang og vi har allerede vært på besøk hos Charlottenlund og Ranheim. Dette året har også Hommelvik valgt å legge sine arrangement på helg, slik at det kun er Malvik og Jonsvatnet som arrangerer i ukedagene.

www.bfsost.no er oppdatert med sesongens arrangementer og har også nyttig informasjon for mat, meny, priser, håndbok for serien etc. Kom gjerne med innspill til siden slik at jeg kan oppdatere den og gjøre den mest mulig nyttig.

Vi har fått tilgang til et verktøy som kan brukes for å lage kampoppsett. Test det gjerne og kom med tilbakemeldinger: https://rdycup.surge.sh/

 

19.6.2018 – Mandag 18.6.2018 var det evalueringsmøte for styret i TrønderEnergi Barnefotballserien (TEBF) på Ranheim. Alle klubber untatt CSK deltok. På agendaen sto en sportslig og administrativ vurdering av vårsesongen, mat og meny i TEBF og en oppdatering av seriens håndbok.

Sportslig sett er det mange gode tilbakemeldinger og det har stort sett fungert bra. Noen enkeltsaker rundt plassering av trenere og foreldre rundt banen, oppførsel på banen og dommerens tydelighet ble diskutert. Trenere oppfordres til å oppmuntre dommeren til å opptre klart og tydelig, gjerne ta en prat med dem og takke for kampen. Lagenes støtteapparat oppfordres til å være tydelige ovenfor foreldre hvordan de opptrer på kamp og hvor de skal stå.

Administrativt har det også stort sett fungert bra. Kampene på CSK hvor det ikke var dommere ble tatt opp. Det er enighet om at det er problemfritt for lag å slå seg sammen for å arrangere klubbkvelder så lenge det varsles og oppdateres på www.bfsost.no og at kampoppsettet er innenfor normalt tidsrom (17.00 til 20.00). Jeg kjenner ikke til om det settes opp sekretariat under Malviks klubbkvelder, men dette er ansett en anbefaling.

Ang mat og meny har det kommet noen få tilbakemeldinger fra foreldre som savner kake/is på menyen. Det var også et par tilfeller hvor en annen klubb hadde is på menyen sin. Styret i TEBF ønsker å beholde en meny uten kake og is. Dette er for å holde fokus på sunn mat under arrangementene og ber om at lagene holder seg til de menyinnslagene som står på www.bfsost.no. Vi ber også om at variasjon på menyen, valg av alternative varer etc holdes til et minimum. Grunnen for dette er at publikum skal oppleve et likt konsept med like kioskvarer og priser uansett hvilken klubb de besøker.

Det vil til slutt bli gjort noen mindre forbedringer og endringer i seriens håndbok. Egen oppdatering kommer om kort tid.

 

18.4.2018 Da har jeg fått tilgang til å oppdatere denne siden og vil legge ut info og verktøy for å bistå lagene i barnefotballserien så godt som mulig. Kommentarer, input, spørsmål kan sendes til meg på mail mil@bfsost.no – Brynjar

Nyttig informasjon for trenere og lagledere i Barnefotballserien:

Malvik Fotballs håndbok

Malvik Fotballs Klubbkveldveileder (oppdatert 17.4.2018)

Klubbkveldveileder – vedlegg A: Invitasjon til klubbkveld (oppdatert 18.4.2018)

Håndbok Barnefotballserien 2018 inkl oppdatert kalender for klubbkvelder (oppdatert 4.4.2018)

Informasjonsside Barnefotballserien Øst

 

Kontaktinformasjon:

Brynjar Larssen-Aas, barnefotballansvarlig

48164617
mil@bfsost.no

Sist oppdatert: 19.6.2018

Back To Top
Search