skip to Main Content

Stormøte: Veien videre

13.september kalles det inn til stormøte der alle som har tanker om hvordan fotballen i idrettslaget skal drives, er invitert til å møte opp.

Styret i Malvik ILs fotballavdeling inviterer til stormøte tirsdag 13. september fra kl. 19 – 21 i amfiet på Vikhammer skole. Formålet er å diskutere MIL fotballs videre veg. Fram mot årsmøtet i februar neste år skal en kvalitetsklubb-prosess gjennomføres i regi av Norges Fotballforbund og Trøndelag Fotballkrets.

Veien videre

– Ett av målene med møtet vil være å motivere folk til å bli med i forskjellige arbeidsgrupper som skal se på hvor malvikfotballen skal gå. Skal vi for eksempel ha et gutter 16-lag i 0. divisjon og skal A-laget fortsatt spille i 5. divisjon eller skal vi gå for opprykk. Hva vi bestemmer oss for får konsekvenser på flere områder, blant annet når det gjelder frafall, sier Steinar Lille.

Styret bestemmer

I Malvik IL er det klubben som driver lagene, og ikke omvendt. Det er fotballstyret som har det utøvende og koordinerende ansvar med tanke på drift, noe Lille påpeker.

– Det er nok av eksempler fra klubber der enkeltlag drives av engasjerte trenere og foreldre som en slags klubb i selve klubben. Det skal vi ikke ha noe av.

Samfunnsaktøren

Malvik ILs fotballavdeling med alle sine utøvere, trenere og ledere er en betydelig og viktig aktør i lokalsamfunnet.

– Det er viktig at avdelingen utvikles etter en modell vi er enige om, sier han.

 

Back To Top
Search