skip to Main Content
Vel Blåst!

Vel blåst!

Malvikcupen i årsklassene 11–16 år er over for denne gang. Vi har fått meget gode tilbakemeldinger fra deltagende lag og lagene sine supportere på gjennomføringen av denne cupen. Sportslig ble det mye spilletid og mange av deltakende lag hadde veldig høy kvalitet.

Kiosksalget ble også meget godt, og cupkomiteen retter en stor takk til alle dugnadspersoner gjennom cupen som gjorde en god jobb og som bidro til at kioskomsetningen ble nesten 100% høyere enn budsjettert. Vi ønsker også å rette en stor takk til alle som på en eller annen måte bidro slik at denne cupen ble en suksess.

Samme cup vil bli arrangert de tre første helgene i januar 2018, så sett av allerede nå disse helgene til fotballcup i Abrahallen.

Cupkomiteen har startet planleggingen av Malvikcupen mini som arrangeres på Viksletta 20.mai for årklassene 6–10 år, så sett av datoen for vårens vakreste eventyr på Viksletta.

Igjen tusen takk til alle involverte i Malvikcupen og vi sees på neste cup.

 

 

Back To Top
×Close search
Search