skip to Main Content

Grei seier mot Strindheim 3!

15

Blir 2013 bedre enn 2012? Vi satser på det!

Gjennom årets sillyseason har vi vist at laget har blitt et par hakk større siden fjorårssesongen. Ikke nødvendigvis i omkrets, men vi løper mer, jobber bedre som lag og da øker også sjansene for at de andre virker mindre…

Etter fredagens tap mot Nardo 3 var vi revansjesugne i tirsdagens oppgjør mot Strindheim 3. Spesielt fordi dette laget påførte oss to tap i fjorårets seriespill der vi på ingen måte var særlig underlegne. Så lenge vi var 11 mot 11, vel og merke…
Vi stilte sterkere mannskapsmessig denne gangen, og sjøl om vi hadde perioder med dårlig pasningskvalitet og litt feil presshøyde, så føltes det som om vi hadde bra kontroll på kampen fra start til mål.

1

“Opp og fram!”, det er Roberts motto! Ikke sjelden er han den eneste som er enig om det.

Ove Rian har vist gode gamle takter etter comebacket i MIL, og spilleren som i sin tid hadde flest kamper for MIL satte inn 1-0 etter corner. Ikke lenge etter lyktes Emil i sin andre sjanse alene med keeper og lobbet elegant inn 2-0. Hvis Emil begynner å vise sitt åsyn på trening fremover hadde den kanskje blitt limt opp i krysset. Hvem veit?

Kristoffer Saksvik satte inn nr. 3, og dermed gikk vi til pause med 3-0 ledelse uten at bortelaget hadde skapt særlige farligheter foran en stadig mer brølende Robert Barø i mål. Kanskje har forrige kamps kapteinsbind gitt (om mulig) større selvtillit?

Dagens dommer har nok hatt bedre dager, og han så dessverre ikke at en Strindheimspiller var i soleklar offside da han reduserte til 1-3 etter 65 minutter. Kampen vippet litt i denne perioden, men da Thomas satte inn 4-1, føltes seieren sikker. Bortelaget scoret på en fin volley i siste del av kampen, men vi kontrollerte det hele inn til en sikker seier.

Sigmund PetersenDet tok 30 år før Sigmund Petersen fant ut at det var back han skulle bli. En særdeles bra back i tillegg. Bra valg!

Kampens gigant Kristoffer Saksvik styrte midtbanen på stort sett fortreffelig måte sammen med navnebror Robertsen, og Magnus hadde sett på Gamboa og gikk på sugende løp. Til og med uten at vi ble straffet for det denne gangen.

Det ser ut som vi har en større stabil stamme i laget i år. Og det betyr større kamp om plassene og mer deling av spilletiden,  et luksusproblem for trenerne selvsagt.

Melis

“Melis” var som vanlig offensiv på høyrebacken

En godkjent kamp der vi med større nøyaktighet, og hvis paragrafen angående straffespark hadde blitt praktisert kunne hatt flere mål.