skip to Main Content

Divisjonens nordligste brødrepar?

Kristian og Eirik

Kristian og Eirik er klar for sesongstart!

 

 

Kun fire mann i dagens stall har aldri tidligere spilt for klubbens 6.divisjonslag. Vi har tatt en liten prat med brødreparet med det klingende etternavnet Jenssen!

I år består 6.divisjonslaget nesten utelukkende av tidligere MIL-spillere. Unntaket kan telles på ei hånd, og kun fire mann har aldri vært i klubben tidligere. Klubben har i vinter vært ute på transfermarkedet og det ser ut som yngstemann, Eirik Jenssen kan komme til å signere for klubben om ikke lenge.

Nordlendingen har som de fleste andre fra landets nordligste landsdel troen på egne ferdigheter, og der er ikke snakk om å snakke med liten skrift når han omtaler seg selv (uten å skryte selvfølgelig).

Vi har fått en liten anektdote fra da han bodde i Tromsø, og hang rundt ballbingene.

Æ huske da æ va mindre å spilte med nån kompisa i en hall i Tromsø. Æ hadd jo selvfølgelig Barca-drakt med Messi bakpå. Så vi dreiv jo å spellte med den der bollen, å æ hadde jo ganske langt hår på den der tia. Så da vi tok en liten pause så kom det en liten kar bort t mæ å sku’ ha autografen. Han hadd vel sett at vi spellte utpå der, å da han så Messi så måtte han jo slå tell.

Eirik har vist på trening gjennom vinteren at han besitter mange kvaliteter. For øyeblikket ikke en like slepen teknikk som storebror Kristian, men med en desto større fysikk. Og med et bra tilslag er han helt klart en mann motstanderne skal få bryne seg på. Eirik studerer sosiologi ved NTNU og vurderer nå hvor han skal studere til neste år. København er et alternativ, men vi håper å kunne overtale kraftpluggen til å fortsatt å trå sine fotballsko i Trøndelag i enda noen år. Så her får klubben ta frem lovordene om det grønne kunstgresset og sommertemperatur hele året.

Yngstemann har bare et problem, og det er at han tror at han er Messi. Så her er det hælspark og tuneller som gjelder.

Kristian har allerede rukket å være hos oss i en sesong, men en litt trøblete fjorårssesong ødela for atomkraftverket fra Nordens Paris. Utelukkende positiv og storkjefta har Kristian allerede vært en stor bidragsyter i laget. Kanskje ikke når det kommer til quiz, men det får gå.

Han erindrer titt og ofte fra den tiden da han spilte i Tromsø IL og dukker stadig opp på trening med formaninger på hvor lett han skal lure oss. Det er ingen tvil om at midtbanespilleren er en av de som løper desidert mest både på trening og i kamp, og han er en stor motivator for andre som sliter med både tyngdekraft og en økende BMI.

– Så du deinn. Så du?! Æ tok åtte tunella, det e så lett vettu!

Kristian håper å holde seg skadefri denne sesongen og innrømmer at det kan ha blitt litt for mye vekttrening i det siste.

– Æ fikk en strekk her for et par uke sia. Det kan jo kom av at æ har trent litt for mye styrke, men æ ska ha mer fokus på det forebyggende sånn at æ bli fit for fight te sesongen. Forebyggende trening e jo ikkje for aille, det e jo for de av oss som faktisk e trent, sier han i en syrlig kommentar.

Vi håper begge gutta finner formen til seriestart, og på mange måter blir dette den første sesongen i den erverdige røde drakta forhåpentligvis for begge to!

Og hvis det var noen som lurte, så er det Eirik som har billett til Justin Bieber. Ondsinnede rykter vil ha det til at han selv kjøpte billetten, men da det ble avslørt angret han bittert. Eirik selv forteller at storebror Kristian var så hyggelig og kjøpte en billett i bursdagsgave. Hvis vi skal tro ham selv.

Eirik Jenssen

– Æ ville jo ikkje ha billett en gang, så no må æ kvitt mæ med den!

Om dette er sant er det bare Eirik som veit, bedøm selv! Hva som skjer med billetten ingen under 16 år vil ha? Ja det får du vite om ikke lenge!

 

Back To Top
Search