skip to Main Content

6.div: Grei seier mot svak motstand!

10
Tirsdagens motstander Remyra kom fra 0-15 tap på hjemmebane mot Varden til kveldens oppgjør på Viksletta. Vegard kronet det hele med 6-0 i en god kamp av midtbanespilleren.
Etter en jevn start ble det snart klart at det var klasseforskjell på lagene. Thomas smelte ballen i stanga, før Frode satte inn 1-0 på et fint skudd. Senere i omgangen satte Lars Erik og Steffen sikkert etter assister fra Thomas. Sjøl om vi ledet komfortabelt ved pause, så følte trenerteamet at vi hadde litt å gå på i timing, mottak og pasningskvalitet.

14 - Frode
Frode scorte også mot Remyra. To ganger fant eleganten veien til nettet. Her fra matchen mot Tangmoen

I andre omgang ble det voldsomt strekk i lagene, og sjøl om vi stort sett hadde ballen og skapte bøttevis av sjanser, så fikk vi ikke helt den uttellinga vi burde hatt. Riktignok kom det tre mål også i andre omgang, men balltempoet ble litt for lavt som det ofte blir i slike kamper og det er ikke bestandig at det er en fordel å ha for god tid når en skal avslutte.

6
Morten viste solide takter som høyreback. Solid defensivt, og et konstant uromoment offensivt. Nære mål her etter 60

Solid seier, men tirsdag om ei uke venter nok betraktelig bedre motstand når vi gjester Varden på Vardetun Kunstgress. Bredden i troppen har vist å være større enn i fjor, og foran årets første “lange” bortetur håper vi å dra nytte av dette. Flere spillere som ikke var med mot Remyra vil være aktuelle foran neste ukes kamp.