skip to Main Content

Fulltegnet Fotballskole – info

Petter Rosksvaag
Årets fotballskole er fulltegnet, og det er ikke mulighet for flere påmeldinger. Dette er gledelig, og vi ser frem til positive og lærerike dager sammen med barna, sier primus motor for årets skole, Petter Roksaag.

Oppmøte:
Deltakerne møter opp mandag 12. august kl 09.00 på Viksletta.
Kids-deltakerne møter opp torsdag kl 09.00 i Malvikhallen.

Hjertelig velkommen!

 

 

Som tidligere år går fotballskole av stabelen uka før skolestart. Årets utgave vil ta mange steg opp fra tidligere år, skal vi tro påtroppende leder for skolen, Petter Roksvaag.

Med seg på laget har han fått fotballstørrelser som Marcelo Cortetz og Stine Foosnæs, foruten 24 instruktører, deriblant begge juniortrenerne i Malvik Fotball, fire RBK Pluss-instruktører, samt noen fotballinteresserte elever, fortrinnsvis de som starter på 10. trinn.
– Dette understreker vårt ønske om å få fotballskolen opp på et kvalitetsmessig godt nivå, sier Petter og legger til at det sosiale – det å ha det gøy sammen er like viktig for samlingen.

Cortez er leder av RBK Pluss, så noen av spillerne kjenner han kanskje derfra. Utover det har han vært med å starte opp mer enn 150 fotballskoler.- Det bør være et kvalitetsstempel, sier Petter og uttrykker sin begeistring over også ha fått Trine Foosnæs med i teamet.
Trine har tonet ned sin egen fotballsatsning til fordel for trenergjerningen, hvor hun har vært guttetrener i Ranheim og det siste året vært trener for Trondheims-Ørns rekruttlag, og har gjennomført NFFs Trener II-utdanning.
– Stine meget gode sosiale egenskaper og skaper trygghet og trivsel i sine omgivelser, forteller Petter. – Hennes formidlingsevne, engasjement og fotballkunnskap gjør henne til en naturlig, men samtidig meget tydelig leder på treningsfeltet. Dette har allerede mange spillere fra klubb-, sone-, krets- og regionslag fått gleden av å oppleve. Stine Foosnæs er et stort trenertalent og ikke minst er hun en flott representant og et forbilde overfor unge kvinner i trenerrollen.

Selv har Petter et glødende engasjement for fotball, og idrett generelt. Til daglig jobber han som miljøarbeider i ungdomsskolen, og mange kjenner han nok derfra.
– Jeg deltok som veileder i oppstarten av fotballskolen for mange år siden, og har vært med å arrangere ulike fotballcamper, og gleder meg stort til å ta fatt på årets arrangement, forteller en engasjert Petter Roksvaag – Fotballskolen har både et sportslig og sosialt aspekt, samtidig som det er en flott mulighet til å komme i gjenge etter en lang sommerferie. Vi håper på god oppslutning og ønsker alle sammen velkommen til sommerens store eventyr.

Praktisk informasjon om årets fotballskole
Det vil være to ulike tilbud på fotballskolen, som avvikles i uke 33.
Fotballskole 2000-2005 – mandag til fredag.
Fotballskole Kids 2006-2007 – torsdag og fredag.

Det er 192 plasser mandag til fredag og 32 plasser torsdag og fredag.

Skolen starter 0900 hver dag og avsluttes kl 1515.
24 instruktører har hver ansvar for en gruppe på max 8 barn.

Instruktørene kjører to økter med fortballfaglig opplegg frem til kl 1345, da overtar andre og har et mer lekent opplegg frem til kl 1515.
Det er 12 baneflater på kunstgresset, 12 på gressbanen og 4 i Malvikhallen.
Målet er at barna skal få prøve seg på alle tre underlagene i løpet av uka.
Fotballskolen blir delt opp i to deler: 1 Ballen og meg. 2 Smålagsspill.

Påmelding og pris
Påmelding gjøres her.
Kr 1000,-              Fotballskole mandag til fredag
Kr 500,-                Fotballskole Kids torsdag og fredag

I prisen inngår utstyrspakke, samt mat og frukt fra Tine/Bama.

 

Back To Top
Search