skip to Main Content

6.div: – Fantastisk andreomgang


Poster
Fremdeles uten baklengs på hjemmebane!

 


Stjørdals-Blink 3 stod på den andre banehalvdelen i tirsdagens kamp på Viksletta. De så fysisk sterke og innsatsfylte ut og første omgang ble en ganske jevn affære, hvor bortelaget egentlig var nærmest scoring på noen farlige cornere i første del av omgangen. Coachen gikk for å hente en ball bak det ene målet, og det hadde tydeligvis effekt, for plutselig stod det 2-0 etter en tap-in av Kleveland og en kul avslutning fra Klette, som kom direkte fra treningsleir i syden.

Påli
Pål Jonas hadde tatt turen innover på sletta. Bildet er noe misvisende
da det dukket opp enda tre tilskuere i løpet av kampen

Utover i andre omgang begynte hjemmemaskineriet å gli bedre og bortelaget hadde tydeligvis brent det meste av kruttet. Vi hadde full kontroll hele veien, og etter hvert ble sifrene ganske hyggelige i vår favør. Peder havnet to ganger på scoringslista, Kenneth med jet-lag satte en corner rett i mål, og unge Skagseth avsluttet kvelden med et kunstmål. Akkurat dette målet er det synd ikke flere enn de åtte tilskuerne fikk sett!

rartmål

Alt i alt en solid seier, og neste uke er det klart for bortekamp mot Hegra,hvor det ryktes at det kanskje blir tung rutine å se på banen i løpet av kampen. Fremdeles har vi ikke sluppet inn mål på hjemmebane, og det er vel bare å gi en ekstra honnør til forsvar og keeper for dette.

Kampfakta
MIL 2 – Stjørdals-Blink 36-0 (2-0)
Mål
Peder 2, Klette, Vegard, Kenneth og Skagseth

38
Knut Juel og Geir Ellefsen har gjort en god jobb med laget så langt i år

Børs
Dag 7
Vidar 6
Rolf 7
William 7
Sigmund 7
Lars E 7
Rune 7 (BB)
Skagseth 7
Bendik 6
Peder 7
Robertsen 7
Klette 7
Ove 7
Kleveland 7
Kenneth 6

På Twitter kan vi lese følgende om kampen:

pål3

 

Back To Top
Search