skip to Main Content

6.div: Pinlig start på høstsesongen

12

Mange trodde nok at kampen mot Tangmoen 2 skulle bli lett match, etter enkel seier i bortekampen, men herved er det bevist at oppladningen som en del på laget har valgt (2mnd uten trening) ikke er det som trengs når en skal vinne fotballkamper. Vi tok oppskriftsmessig ledelsen etter et fint hodestøt fra den hjemvendte sønn, Jim Roger, men etter dette ble det lite å juble for.

16

Vi tapte det meste av dueller, var upresise og jobbet ikke godt nok bakover. Plutselig begynte bortelaget å score, og i løpet av 5 minutter hadde de satt inn 3 mål og gikk til pause med en grei ledelse. Innsats og spill ble hevet ett hakk i andre omgang, men vi klarte ikke å omsette sjansene i scoringer og bortelaget scoret på sin eneste sjanse i omgangen. Dermed måtte vi gå slukøret av banen med 1-4 i sekken.