skip to Main Content

6.div: Må opp flere hakk

 

JUEL

Etter sesongens første tap er ikke trener Knut Juel (bildet) særlig overrasket.

Etter et svakt treningsoppmøte foran kampen og flere forfall ble det flere endringer i laget. Treningsoppmøtet må ta sin del av skylda for tremålstapet mener han.

– Planen om å forsøke et høyt press blir ikke videreført. Vi klarte ikke å jobbe oss på riktig side etter å ha mistet ballen, vi hadde ikke pust til å komme oss på defensiven.

Treneren mener det kollektive kostet laget tre poeng, og med en motstander som scorte på fire av fire sjanser ble det vanskelig. Han tar hverken selvkritikk på bytter eller formasjoner, da laget gitt ut i en 4-4-2 formasjon, en formasjon som har skaffet laget flere poeng i vår.

DSC_0055 - Kopi
Morten Norum i hjemmekampen mot Remyra tidligere i sesongen

– Det eneste jeg tar selvkritikk på er at jeg ikke har sendt med hver enkelt et egentreningsprogram til ferien. Men vi skal jobbe oss inn i det fremover sier Juel.

Etter at Christian Sæther Moen gikk ut med lovnader om 25 mål denne sesongen har Jim Roger Kvello parert med å skulle score 30. Treneren er skeptisk til om dette kommer til å bli innfridd, men Kvello som spilte 45 minutter mot Tangmoen2 i 1-4 tapet scorte lagets eneste mål.

Neste kamp er borte mot Remyra førstkommende tirsdag klokken 20.

Back To Top
Search