skip to Main Content

6.div: Fin fredag på Viksletta

Som ventet ble Fram 2 en tøffere nøtt å knekke i fredagens kamp på Viksletta.

Riktignok beleiret vi motstanderens 16 meter i de første 10 minuttene, men etter dette jevnet kampen seg ut. Sjøl om vi hadde noen avslutninger på mål, så måtte dagens keeper Nikita gjøre en strålende dobbelredning for å sikre 0-0 til pause.

10
Vegard satte inn 3-0, men kunne raskt hatt både to og tre mål mot Fram2

2.omgang åpnet også jevnt, men etter et kvarter fikk vi hull på byllen etter en fin Knudsen/Kvello-kombinasjon der sistnevnte sørget for å banke ballen i mål. Litt senere var førstnevnte plutselig alene med keeper etter et fint framspill fra Vidar, og han satte ballen kontrollert ved siden av keeperen.

Relativt jevnt i denne omgangen også, men på slutten skapte vi masse sjanser, og dagens vakreste angrep regissert av Rune ble satt greit i mål av fadderrustne Vegard, som hadde overbevist coachen om at spissplassen var riktig posisjon for ham. Samme mann kunne faktisk ha scoret tre mål til i det siste kvarteret , men valgte å få skuddene blokkert eller satt utenfor, istedenfor å sette dem i mål.

Meget god kamp av Nikita i mål, og midtbanen fungerte strålende i perioder. Artig med Daniel Sæther Saksvik-comeback på slutten av omgangen etter mye plager de siste årene, og flott at Fredrik, Magnus og Herman stilte opp.

Mye av seriespenninga utløses i de neste to kampene, når Varden (27/8) og Lånke (10/9) står på motsatt banehalvdel.