skip to Main Content

4.div: 3-3 borte mot Trygg/Lade

Fredag var det duket for å revansjere vårens 0-1 tap på Viksletta mot Trygg/Lade….

Etter 14 kamper lå MIL på åttendeplass, fem poeng bak motstander Trygg/Lade. I høst hadde laget to tap og en seier på de tre første, pg det ble et tett oppgjør på OBOS-banen på Lade.

Trygg/Lade åpnet best og tok ledelsen 1-0, men det var de siste 10 minuttene som var verdt å merke seg. 14 minutter før slutt fikk Johan Møller rødt kort, og MIL ble redusert til 10 mann. Men dette økte tempoet hos gutta, og Terje Næss Kjønses ble redningsmannen og kunne sette inn utligninga på overtid.

DSC_0074
Terje Næss Kjøsnes reddet poenget mot Trygg/Lade. Her fra kampen mot Røros på Viksletta

Med ett poeng er det ni poeng ned til Kattem på 11.plass og nedrykk, samtidig som det er ni poeng opp til andreplass. Ei jevn pulje der alt kan skje i løpet av de sju siste kampene.