skip to Main Content

6.div: Dårlig dag på jobben

Etter en periodevis bra kamp mot Fram fredag, kom vi solid ned på jorda i kveld.Riktignok var vi brukbare i starten og tok ledelsen etter en corner, men dette skulle bli kvelden med generelt alt for dårlige avslutninger og for mange personlige feil og Varden hadde snart utlignet og gått opp i ledelsen og vi gikk til pause med 1-3 i sekken.

IMG_3787
“The Rocket” Norum var tilbake på banen!
Det var generelt lite å glede seg over i 1 omgang, og sjøl om vi var hakket bedre i 2.omgang, og sikkert vant sjansestatistikken totalt, så var det Varden som scoret på sin eneste store sjanse i omgangen og kunne gå fornøyde av banen med 4-1 seier.

BSspAoyCQAAQOxU

Drama på Viksletta i kveld da en av bortelagets spillere måtte hentes i ambulanse, og ellers var ingen av lagene særlig fornøyde med dommeren, som godtok litt mye og overså klare frispark. Varden er kanskje ikke verdens beste fotballag, men de har mye løpskraft i laget, og er tøffe i duellene og vi håper å hjelpe dem på veien mot opprykk med å stille med et sterkt lag mot usportslige Lånke,