skip to Main Content

Robert avslører sider vi ikke visste fra før!

IMG_3788

Robert er noe så sjeldent som goalgetter og goalstopper, operafanatiker og Malvik-patriot. Vi har tatt en prat!

Vi har tatt en prat med keeper Robert Barø. Yngtemann på laget er klar til å hjelpe laget å sikre seg en høyere plassering på tabellen enn i fjor, og avslører ukjente sider ved seg selv foran sesongen.

Du har jo spilt i klubben gjennom hele karrieren, på hvilken måte skiller laget seg ut fra andre lag du har spilt på?

–          Hos oss er det jo flere personer i gruppa som skiller seg ut med ulike kvaliteter, noe vi drar god nytte av både på og utenfor banen. Fotball er artig på laget vårt, både på trening og kamp.

Det er en fin miks av unge og gamle skrotter på laget, hvordan er det å spille sammen med de som har vært med ei stund?

–          Det er jo artig å spille med de som har vært med en stund. Vi har mange som ble ansett som talenter tidligere, så det er mange som viser glimt av gammel storhet ja.

I fjor inngikk du et veddemål som sikret deg seks liter Cola for hver kamp der du holdt buret rent. Du holdt nullen kun en gang, hva skal du gjøre for å bedre statistikken?

–          Hehe, en ny avtale kan skrives under hvis det blir flere kamper der jeg får spille ute. Jeg er jo den fødte spiss, så vi finner på noe.

Det stemmer, for Dag er jo også keeper. Og du har begynt å spille litt mer ute på banen. Hva er dine personlige ambisjoner for sesongen?

–          Ambisjonene er å hjelpe laget som vanlig. Mye av forrige sesong ble jo ødelagt av et lite uhell på jobb som satte meg ut i flere kamper. Personlig er det vel spesifikt å score mål og stå bra som keeper.

Hvis du skal trekke frem styrkene dine som spiller, hvilke tre ville du vektlagt?

–          Det er et godt fotballhode og en fin fot. (Kun to styrker her altså…Typisk for en ganske distre Robert…)

 

ACDC

Kan du fortelle oss tre ting vi ikke veit om Robert?

–          Jeg kan ikke forlate gruppen, trivselen er stor!  Jeg er jo en stor fan av all musikk, alt fra opera til AC/DC. Jeg har jo sett Les Miserables rundt 15 ganger nå og er stooor fan. Ellers er jo Mamma Mia på topp tre av filmer i min verden da. Ellers e æ jo helt vanlig!

Du er jo lett utsatt for (selvforskyldte) uhell, som da du falt ned fra et stillas. Har du andre merkverdige skader eller hendelser å fortelle om?

–          Det er så mange historier, men kan jo utdype noen da. Denne gangen var jeg på gården på Malvik. På svartarbeid da vettu… Vi hadd støpt et dekke pga. utbygging av skitkjelleren, og selvfølgelig ble jeg mannen som skulle rive forskalinga. Da rivinga nesten var ferdig klart jeg å snuble å tryne uti en meter med god gammel skit. Da jeg først fikk meg opp så va det bare å dusje egentlig. Det lukta noe helt forjævlig.

Hvilken spiller er det motstanderne bør se opp for, er det noen som laget kommer til å dra ekstra god nytte av i år?

–          Kristoffer Saksvik er jo en person som bare skyter langt så han er jo ingen problem, hehe (Saksvik fikk dette stempelet av en motstander tidligere da han slo lissepasninger på 60 meter). Men jeg tror han klarer å spille enkelte kortpasninger, så han kan være til stor hjelp for oss.

Hvor mange vipper klarer du?

–          Er konsentrasjonen på topp er nok 500 mulig. Lenge siden jeg prøvde noe særlig på det ja.

22 - Kopi

Hva er ditt verste og beste minne på fotballbanen?

–          Det beste er nok straffekonkurransen mot Ranheim på Skandia Cupen som guttespiller. Reddet to ganger og vi gikk videre til finale der vi slo Byåsen på Lerka.

–          Verste er nok tapet mot Sveberg, da vi var rundt 8 år i Malvikcupen på Viksletta. En kamp som sitter langt inne enda!!

Back To Top
Search