skip to Main Content

6.div: Seier i seriestarten

Juel på Viksletta 02-05.13

Juel med pekefingeren før avreise! Etter en god treningsvinter var det endelig klart for de første 90 minuttene med ligafotball!

Torsdagens serieåpning foregikk på Tangmoen kunstgress. Med sterk sidevind og haglskurer i deler av kampen, ble det en kjølig fornøyelse for alle de frammøtte. Hjemmelaget stilte selvsagt med servering, og det så ut som en del av Tangmoens spillere hadde spist litt mye av sjokoladekaka i løpet av vinteren. Fysikk var selvsagt øverst på fotballmenyen der i gården og i den første halvtimen fikk vi til lite og ingenting og ble med på polinga til hjemmelaget.

Heldigvis snudde det i slutten av omgangen og trener Juel og Ellefsens bønner om spill langs bakken og mer presisjon ble bønnhørt. 3-0 ledelse til pause, etter scoringer av Gøran og Frode (2) var betegnende for spillets gang. Selv om det ble foretatt en del bytter utover i kampen så kontrollerte vi det meste av showet i 2.omgang.

William 02-05.13
William fikk æren av å bære kapteinsbindet i Sigmunds skadefravær

I andreomgang scorte Frode nok en gang og Morten ødela måltipset til coach Juel da han satte inn retur fra keeper på et skudd fra Vegard. Ove headet i tverrliggeren, Kenneth sleivet grovt utenfor da han var totalt alene med keeper, og burvokter Dag gjorde en solid jobb aller bakerst der han uredd gikk ut i feltet uten tanker på eventuelle smeller. Kun i en kort periode virket hjemmelaget litt farlige i omgangen, og Dag måtte se et skudd snike seg inn ved venstre stolpe etter at hjemmelaget scorte en av sine få farligheter.

Alt i alt en grei serieåpning, sjøl om vi har mye å gå på spillemessig. Neste kamp er hjemme mot Remyra på Viksletta førstkommende tirsdag. Dommer Strømsvik leverte en grei kamp, sjøl om bevegelsesradiusen har gått ned noe med årene.