skip to Main Content

Tap på Framnes

A-laget tapte torsdagens kamp borte mot Fram Skatval.

Framnes

Hjemmelaget trakk det lengste strået da MIL gjestet Skatval torsdag kveld, og vant til slutt 2-1.

Vertene tok ledelsen midtveis i første omgang og doblet bare kort tid etter. Lagene gikk til pause på stillingen 2-0. Eirik Wang reduserte for MIL etter 20 minutter av andre omgang. Lagkapteinen snappet opp en retur og plasserte ballen kontant i nettet fra rundt tolv meter.

Kampfakta:

Fram Skatval – Malvik IL 2-1 (2-0)

Målscorer: Eirik Wang

Kort: Ingen

Tilskuere: 15 fra Skatval

Malvik IL: Torbjørn Kruke, Peder Setsaas, Terje Næss Kjøsnes, Johan Møller, Jørgen Myrvold, Anders Fossum (ut med skade etter 20 min. Inn: Thomas Skirstad, Gaute Solberg (ut 45 min. Inn: Jørgen Talsnes), Miran Cemalovic, Joakim Vegmo og Ivar Augdal.

Ronny Støbakk, Kristoffer Skagseth, Kim Westad, Emil Svea, Sondre Groven, Thomas Schanke og Torgeir Kvendset var utilgjengelig for torsdagens kamp.

Dette er trener Thomas Haugen sine tanker etter tapet:

“Etter en litt slapp 1. omgang med påfølgende 2 baklengs, kom vi sterkere utover omgangen og dominerte 2. omgang. Bra innsats av 4 juniorer som var med oss. Gaute fikk sin debut på senior på midtbanen fra start, Jørgen Myrvold spilte høyre back, Joakim Vegmo spilte ving og Jørgen Talsnes kom inn som spiss.
Anders måtte desverre gi seg etter halvspilt 1. omgang med skade. Thomas Skirstad kom inn (rakk ikke å komme før akkurat til kampstart).

Alt i alt en lærerik kamp og viktig erfaring å ta med seg. Hyggelig at Terje var med på sin første elleverkamp for Malvik på mange år (Sist i 2006?).

Nå får vi en kamp mot Hommelvik på tirsdag. Det blir siste kamp før seriestart neste søndag. Da håper jeg så mange som mulig er på plass og klar for seriespill. Vi ser at selv om vi har mange forfall pga skader, jobb o.l. stiller vi alltid godt. Takket være en rimelig stor og jevn stall og mange gode juniorer med gode holdninger.”